Over Jaap

Over Jaap

Ik ben gediplomeerd Gestalt therapeut en werk vanaf 1995 als coach en vanaf 2003 als Gestalt therapeut. Sinds 2005 werk ik vanuit mijn eigen coaching- en Gestaltpraktijk FutureThinking B.V. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Voor mij is groei een belangrijke drijfveer in mijn leven. Ik ben altijd op zoek naar wat mensen beweegt. Ik krijg er energie van als ik jou een stap verder kan helpen. Ik kan me goed inleven in de ander, tegelijkertijd durf ik je te confronteren. Wat me boeit is hoe jij als persoon je weg zoekt, gevoed vanuit je fundamentele vragen over hoe jij in het leven wilt staan.

k ben opgeleid tot Gestalt therapeut (MSc) bij de Nederlandse Stichting Gestalt (NSG) in Amsterdam (www.nsGestalt.nl). Als Gestalt therapeut ben ik aangesloten bij de European Association for Gestalt Therapy (www.EAGT.org) en bij de Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalt therapie en Gestalt theorie (www.NVAGT-Gestalt.org).
Daarbij heb ik diverse (deel)opleidingen gevolgd op de volgende gebieden: (arbeids-)psychologie, organisatie- en veranderkunde, NLP, coaching en strategisch management, psychopathologie en DSM IV en ontwikkelingspsychologie.
Tevens ben ik werkzaam als coach via de Baak (www.deBaak.nl) en treed op als trainer en ben ik lid van de opleidingscommissie bij de Gestalt Therapie Opleiding van de Nederlandse Stichting Gestalt (NSG) in Amsterdam (www.NSGestalt.nl).

Naast Gestalt therapeut heb ik ruim 25 jaar ervaring als interim manager en organisatie adviseur en doe ik opdrachten bij grote ondernemingen en overheid in Nederland. Ik ben academisch geschoold en ben gecertificeerd management consultant (CMC). Bekijk eventueel op LinkedIn mijn profiel (www.linkedin.com/in/jaapdenhaan).