profiel

Profiel

FutureThinking B.V. levert diensten op het vlak van project- en interim management, organisatie advies, procesbegeleiding en coaching & gestalt psychotherapie.

Sinds 2005 werk ik als zelfstandig ondernemer. Ik heb ruim 25 jaar ervaring als interim- en projectmanager, verandermanager en organisatie adviseur. Ik doe mijn opdrachten bij diverse klanten zoals de overheid (rijk, provincie en gemeente), verzekeraars en de telecommunicatie sector.

Ik heb mijn ervaring ondermeer opgebouwd als principal consultant en als senior manager in dienst van Atos KPMG Consulting. Ik treedt regelmatig op als personal coach en therapeut en ben als coach verbonden aan De Baak VNO-NCW.

Mijn achtergrond is een combinatie van organisatiekunde, een wetenschappelijke studie in de informatietheorie, coaching en therapie. Ik ben geregistreerd als Certified Management Consultant (CMC). Als coach en gestalt therapeut ben ik aangesloten bij de European Association for Gestalt Therapy (EAGT) en bij de Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalt therapie en Gestalt theorie (NVAGT).